Jethro De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Jethro uit De Bachelorette en vriendin verwachten eerste kind

26 maart 2021 15:36

Nadat Jethro zijn verlies moest nemen in 'De Bachelorette', lacht het leven hem weer toe. Met een lieve vriendin aan zijn zijde en zijn nieuw aangemeten gezonde levensstijl probeert de realityster de beste versie van zichzelf te zijn. En er is leuk nieuws: hij maakt zojuist op social media bekend dat hij vader wordt.

"Wij maakten jou, maar jij maakt ons compleet"

'Wij maakten jou, maar jij maakt ons compleet', schrijft de trotse vader in spe bij de zwangerschapsaankondiging. De foto is genomen op het strand in Marbella en Jethro straalt aan de zijde van zijn zwangere vriendin Kelly die een paar kleine Timberlands vasthoudt. Hij laat de echo van de kleine spruit zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schot in de roos: Jethro uit de Bachelorette weer verliefd

Eind september 2020, een halfjaar nadat 'ie in Zuid-Afrika was voor de opnames van De Bachelorette, maken Jethro en Kelly hun relatie officieel voor de buitenwereld. Kelly lijkt vanaf moment één zeker te weten dat deze liefde voor altijd is en noemt hem sindsdien al 'de liefde van haar leven'. Jethro is op zijn beurt ook erg complimenteus en vertelt zelfs dat Kelly een stuk leuker is dan Gaby, met wie hij eerder nog een toekomst voor zich zag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy: Jethro heeft voor mij en zichzelf de ruiten ingegooid

Gaby is in eerste instantie de enige blondine waarop Jethro zijn pijlen richt. Toch gaat het compleet mis als hij tijdens De Bachelorette op een onbenullige manier Jordy voor de bus gooit en zo zijn eigen glazen ingooit. Hieronder bekijk je dat fragment nog eens terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!