Beeld © Instagram @paulinewing

Echt Gooisch Meisje Pauline vertrekt uit Naarden-Vesting

26 maart 2021 17:38

Wie er een beetje toe wil doen in het Gooi en omstreken claimt een miljoenenvilla in Blaricum, Naarden of Laren. Pauline Wingelaar, geboren en getogen Gooisch meisje, noemde Naarden-Vesting jarenlang haar thuis, maar toch heeft ze besloten om de verhuisdozen in te pakken. Het gezin gaat zich namelijk in een ander dorp vestigen.

Gelukkig voor haar Gooische vriendinnen blijft ze op Gooisch grondgebied en is ze makkelijk per Porsche of Range Rover te bereiken. Pauline en Harmen hebben naar eigen zeggen een 'grotemensenhuis' gevonden in Bussum, het kleinste en dichtbevolktste dorp dat je in omstreken vindt. Het heugelijke nieuws maakt ze trots bekend op social media.

'Whooohooo, wij kunnen ons weekend niet leuker beginnen: vanaf heden hebben wij een écht “grotemensenhuis”! ✍🏼🔑🏡 Zó blij en trots! 🎉 Wij hebben wat te vieren! 😉🥂🍾 Er moet nog héél veel verbouwd worden, maar meine Güte wat hebben wij hier in een zin in! 🛠 Bussum it is!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gooische Moeder Pauline doet boekje open over ruzie met Bo

Tijdens de opnames van haar laatste realityprogramma Echte Gooische Moeders klaagt Pauline al steen en been over de prijzige, maar weinige vierkante meters die haar prachtige tussenwoning in Naarden-Vesting telt. Met twee jongens en een kinderwens hintte ze destijds al op een vertrek uit het dorp. In gesprek met RTL Boulevard vertelt ze open over haar wens om nog een derde kind te krijgen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!