Amber Heard Beeld © Getty Images

Amber Heard 'zeker niet verbaasd' met uitspraak zaak Johnny Depp

26 maart 2021 22:38

Amber Heard (34) laat in een reactie op Twitter weten dat ze 'blij, maar zeker niet verbaasd' is dat het verzoek van haar ex Johnny Depp (57) tot heropening van de smaadzaak tegen de tabloid 'The Sun' is afgewezen.

De kwestie gaat om een artikel van The Sun waarin Johnny een vrouwenmishandelaar wordt genoemd, wat hij ontkent te zijn. De acteur klaagde de tabloid aan wegens smaad, maar kreeg in november te horen dat onvoldoende was bewezen dat hier ook echt sprake van was. Er zou namelijk genoeg bewijs zijn dat hij zijn ex-vrouw Amber mishandelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard: 'Niets kon mij op 2020 voorbereiden'

Ook een hoger beroep werd afgewezen en daarom stapte de Pirates of the Caribbean-acteur naar het hooggerechtshof vanwege 'nieuw bewijs'. Ook beschuldigde hij Amber ervan dat ze liegt over 7 miljoen dollar die ze bij hun scheiding meekreeg om aan een goed doel te doneren. Dat verzoek tot heropening werd donderdag door het hooggerechtshof afgewezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

1,5 miljoen mensen tekenden petitie om Amber Heard te ontslaan

Volgens Amber zorgden Johnny's ;verwarde herinneringen als gevolg van het jarenlange mishandelen; ervoor dat hij ;geen betrouwbare getuige van zijn eigen acties; was. De Britse tabloids kunnen volgens de Aquaman-actrice dan ook ;zonder angst voor juridische stappen; schrijven dat Johnny ;categorisch een vrouwenmishandelaar' is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amber Heard vreest nieuwe confrontatie met Johnny Depp'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!