Beeld © EndemolShine / Goede Tijden, Slechte Tijden

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga nu ook in GTST een setje?

27 maart 2021 17:33

Het belooft een onstuimige maand te worden voor de bewoners van het fictieve plaatsje Meerdijk. Zo is in de maandtrailer op het Instagram-account van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' onder andere te zien hoe de liefde opbloeit tussen de personages van Bertrie Wierenga (31) en Dorian Bindels (29), die óók in het dagelijks leven een setje zijn.

"Jij bent de enige die mij een beetje begrijpt"

Daan, het personage van Dorian, worstelt al een tijdje met een alcoholverslaving en glijdt steeds verder af. Nu ook zijn dochtertje Louise door de Kinderbescherming van hem is ontnomen, is hij ten einde raad. De enige persoon bij wie hij nog zijn hart kan luchten is Shanti, die tevens voor Louise zorgt. Omdat Shanti het niet over haar hart kan krijgen dat vader en dochter elkaar niet langer mogen zien, besluit ze stiekem afspraakjes te regelen zodat de twee tóch nog samen kunnen zijn - geheel tegen de eisen van de rechter in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de vijf meest bizarre GTST-verhaallijnen rond Ludo Sanders

En het liegen en bedriegen stopt daar niet, want de twee beginnen langzaam gevoelens voor elkaar te krijgen... "Jij bent de enige die mij een beetje begrijpt", biecht Daan op in de trailer. Maar laten we niet vergeten dat Shanti getrouwd is, met de broer van Daan nog wel! 'Eerlijkheid duurt het langst, maar daar trekt de komende maand niemand zich iets van aan', leest dan ook het toepasselijke bijschrift op Instagram.

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelde de actrice eerder echter geen heil te zien een verhaallijn tussen Shanti en Daan. Waarom zie je in onderstaande video. Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is waarom Dorian Bindels de droomman is van Bertrie Wierenga

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!