Erica Meiland Beeld © ANP

Hoe wist Erica Meiland haar Sander al die tijd geheim te houden?

28 maart 2021 17:36

Lange tijd lijkt verbouwen de grootste liefde van Erica Meiland (57), maar er mag weer een stoeltje in hun chateau worden aangeschoven want Cupido schiet opnieuw raak. De realityster is helemaal hoteldebotel op privédetective Sander van Betten (60).

"Er waren heel weinig mensen die het wisten. Dus dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt"

Sander liet eerder deze week aan RTL Boulevard weten dat de liefde inmiddels niet zo pril meer is en dat ze al een halfjaar samen zijn. Verder kan hij er inhoudelijk nog weinig over zeggen, omdat de relatie ook aan bod zal komen in Chateau Meiland. Maar hoe wisten de tortelduifjes hun relatie eigenlijk zo lang geheim te houden? Want in de meest recente aflevering van de realityserie over de Meilandjes, is namelijk te zien dat de twee gewoon buitenshuis daten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland laat weten wat ze van nieuwe vriend Erica vindt

"Er waren heel weinig mensen die het wisten. Dus dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt", vertelt kersverse BN'er Sander in de podcast van Shownieuws. "Mensen hebben ons wel gezien met de honden - en herkend - maar dat is allemaal onder de pet gebleven." Verder laat de speurneus weten dat hij al vanaf het eerste moment dat hij Erica op televisie zag, ondersteboven van haar was. Ook met Martien, waar Erica nog altijd mee getrouwd is, klikt het. "Hij is net zoals op tv, dus gewoon gezellig. Er is niets mis mee", aldus Sander.

Verrassend genoeg wist misdaadverslaggever Peter R. de Vries als één van de weinigen al af van de relatie. Zij kennen elkaar al lang en Sander vond het naar Peter toe niet netjes als hij aan de desk bij RTL Boulevard erachter zou komen. Zelf hint hij ondertussen op social media al enige tijd naar de relatie. Volgens Rob Goossens deed hij er zelfs 'alles aan om ontdekt te worden'.

'Vriend Erica Meiland deed er alles aan om ontdekt te worden'

04:43
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica Meiland inderdaad weer aan de man: dit is haar nieuwe vriend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!