Beeld © ANP

Connie Witteman kwaad op kritische dierenarts: 'Niet te geloven'

29 maart 2021 11:45

De soap rondom de gezondheid van Connie Wittemans (69) hond Rocco gaat maar door. Kort geleden maakte de diva bekend dat haar hond ozontherapie ondergaat. Op Instagram deelt Connie nu dat een journalist van 'Story' haar reactie vroeg op het feit dat een dierenarts van de Vereniging voor Kwakzalverij heeft gezegd dat ozontherapie volslagen onzin zou zijn. Nou, daar moet Connie dan weer niets van hebben.

"Het is toch eigenlijk niet te geloven?"

Maar eerst, wat is ozontherapie eigenlijk? Het is een therapie met verrijkte zuurstof, die bij honden zou helpen bij het bestrijden van bacteriën in de vacht. In haar Instagram Stories geeft Connie nu tekst en uitleg, waarom ze haar hond Rocco ozontherapie laat ondergaan. 'Reguliere dierenartsen konden niets vinden en dus niets voor Rocco betekenen', schrijft ze. Een tijd geleden stootte Connies hond met zijn hoofd tegen de tafel, waarna hij er beroerd aan toe was.

Uiteindelijk is Connie naar een holistische dierenarts gegaan. 'Op aanraden van Patty Brard, waar Rocco direct een halve dosis ozontherapie toegediend kreeg.' Daarna zag de diva haar hond meteen opknappen. 'Vervolgens heeft Rocco iedere dag ozontherapie toegediend gekregen.' Connie is in ieder geval goed boos na de vraag van Story: 'Laat deze man zich maar bezighouden met het verbieden van anti-vlooiendruppels waar huisdieren nog steeds aan sterven.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Connie Witteman geeft gezondheidsupdate over hond Rocco

Het zit Connie blijkbaar hoog, want daarna gaat ze nog door. 'Het is toch eigenlijk niet te geloven dat ze ozontherapie nu willen gaan bestrijden?' tiert ze in haar Stories. Connie snapt er niets van, omdat haar hond Rocco volgens haar wel degelijk baat heeft bij de therapie. 'Ze willen ons gewoon dom houden', schrijft ze. 

Inmiddels heeft ze ook nog een foto van haar hond gedeeld. 'Ware vriendschap duurt levenslang', schrijft ze daarbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hond van Connie Witteman bij dierenarts: 'Kan alleen maar huilen'

Een tijdje terug was Connie ook al boos. Niet op deze dierenarts, maar op buurman Albert Verlinde. De buren kregen het aan de stok na uitspraken van Albert in Shownieuws. Meer daarover zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!