Sander Schimmelpenninck Beeld © ANP

Sander Schimmelpenninck sneert naar oude werkgever Op1

29 maart 2021 14:43

Na zijn exit bij 'Op1' werd duidelijk dat Sander Schimmelpenninck (36) het niet echt naar zijn zin had bij de talkshow. De presentator staat nog altijd volledig achter zijn beslissing om te vertrekken, blijkt uit een opmerking die hij maakt over de show op Twitter.

"Moet eigenlijk zo lachen om het idee dat ik een jaar geleden nog interesse voor dit soort zaken moest veinzen"

"De rol als presentator is beperkt. Het is een beetje ja-knikken, empatisch meedoen en autocue lezen", vertelde Sander in zijn Zelfspodcast over zijn vertrek bij Op1. De presentator is al een tijdje niet meer te zien in de talkshow en is daar maar wat blij mee. 'Moet eigenlijk zo lachen om het idee dat ik een jaar geleden nog interesse voor dit soort zaken moest veinzen', reageert hij op een tweet van Op1 over The Passion

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck steunt Gordons strijd tegen Mediacourant

Sanders volgers snappen hem, maar wijzen hem er ook op dat de minder leuke dingen er bij veel banen ook bijhoren. 'Is ook zo', beaamt de presentator. Daarnaast wordt hem duidelijk gemaakt dat het wel zichtbaar was dat hij het niet altijd naar zijn zin had bij Op1. 'Dat veinzen ging je ook best slecht af, hoor', reageren velen. Het leek er wel eventjes op dat Sander zich weer aan een talkshow zou wagen, maar dan bij De Vooravond. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!