Destiny's Child Beeld © ANP

Tientallen kledingstukken van Destiny's Child onder de hamer

29 maart 2021 19:08

Een aantal outfits van Destiny's Child wordt binnenkort geveild. In juni kan bij Julien's Auctions geboden worden op meer dan honderd kledingstukken die door Beyoncé (39), Kelly Rowland (40) en Michelle Williams (41) zijn gedragen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor meer dan een miljoen dollar gestolen uit opslag Beyoncé

Onder meer de goudleren outfits die het drietal droeg tijdens een televisieoptreden als eerbetoon aan Diana Ross in 2000 gaan onder de hamer, net als de futuristische jumpsuits uit hun clip bij het nummer Independent Women. Ze zijn geschonken door de families van de zangeressen nadat ze jarenlang lagen te verstoffen in de opslag.

De in totaal tientallen kostuums, waarvan de meeste zijn ontworpen door Beyoncés moeder Tina, zullen naar verwachting tussen de zeshonderd tot tienduizend dollar opbrengen. Bij de veiling worden ook jurken aangeboden van onder meer Lady Gaga, Whitney Houston en Cher. Een deel van de opbrengst gaat naar MusiCares, de liefdadigheidsafdeling van de Recording Academy die muzikanten helpt die getroffen zijn door de coronapandemie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Destiny's Child-zangeressen spreken over comeback'

Destiny's Child ging in 2006 uit elkaar. Kelly, Beyoncé en Michelle besloten toen als solo-artiesten verder te gaan. In 2013 en 2018 kwam de groep weer even samen bij optredens van Beyoncé tijdens de Super Bowl en op Coachella.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!