Edwin Spee en Bibian Mentel Beeld © Instagram @bibianmentel

Man Bibian Mentel reageert op verlies: 'Verdrietig maar trots'

30 maart 2021 08:01

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, staat met een mooie post op Instagram stil bij het overlijden van zijn 'beste maatje'. Hij schrijft dat haar prachtige lach tot de laatste minuut van haar leven onverwoestbaar was. 'Ik ben trots dat zij zoveel mensen heeft weten te raken.'

"Ondanks dat Bibian stervende was behoren de laatste weken tot de mooiste weken van mijn leven"

Bij een prachtige foto van hen samen schrijft Edwin dat hij met veel verdriet afscheid heeft moeten nemen van zijn 'mooie lieve vrouw, lieve vriendin, beste maatje en de vrouw die mij leerde waar het nou echt om gaat in het leven'. Hij voegt toe dat Bibian van elke dag een feestje maakte, ondanks corona, de beperkingen die dat met zich meebracht en het feit dat ze haar laatste jaar leefde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN'ers reageren aangeslagen op overlijden Bibian Mentel

'Tot de laatste minuut was haar prachtige lach onverwoestbaar en was ze in staat de mensen om haar heen liefde te geven. Ondanks dat Bibian stervende was behoren de laatste weken tot de mooiste weken van mijn leven', schrijft hij.

Ook bedankt Edwin iedereen voor de mooie berichten. 'Ik ben trots dat zij zoveel mensen heeft weten te raken en heb Bibian beloofd om haar boodschap te blijven verspreiden. Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen! En ben alsjeblieft een beetje lief voor elkaar.'

Bibian is op 29 maart 2021 overleden aan botkanker. De meervoudig Paralympisch kampioene snowboarden is 48 jaar geworden. 

Bibian Mentel (48) overleden aan botkanker

02:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibian Mentel op 48-jarige leeftijd overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!