Manon Meijers Beeld © ANP

Manon Meijers neemt het op voor lange vrouwen: 'Own it!'

30 maart 2021 13:23

Stylist Manon Meijers (43) begrijpt er weinig van: we hebben het met z'n allen regelmatig over 'body positivity', maar lengte wordt in dat gesprek meestal achterwege gelaten. In de nieuwe 'Beau Monde' springt ze daarom in de bres voor andere 'gazelles'.

"Mijn man vindt het ook fantastisch als ik hakken draag"

Als Manon gevraagd wordt wanneer ze voor de spiegel echt gelukkig was, vertelt ze: "Op mijn vijftiende. Ik was op mijn twaalfde al 1.80 meter, en bleef altijd zitten. Want als ik zou staan, viel het iedereen op hoe lang ik was. En dat wilde ik pertinent niet." 

Dat veranderde toen ze voor de Sneekweek naar de camping ging en gewoon haar blokhakken uit de kast trok. "Kleiner zou ik toch niet worden, dan maar de lucht in had ik besloten. We hebben het nu regelmatig over body positivity, maar lengte wordt in dat gesprek meestal vergeten. Ik zie nog te vaak lange dames met flatjes onder een avondjurk. Zo zonde. Dat komt over als een excuus voor je lengte. Own it!"

Ze vervolgt: "In Italië is het voor mannen een statussymbool om een gazelle te strikken. Mijn man vindt het ook fantastisch als ik hakken draag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trouwplannen Guus Meeuwis en Manon Meijers volledig in het water

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf morgen in de winkel.

Manons lover Guus Meeuwis vertelde bij RTL Boulevard over zijn liefdesgeluk:

Guus Meeuwis dolgelukkig met Manon: 'Het leven is een feestje'

02:48
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manon Meijers trekt in bij Guus Meeuwis in Brabant

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!