Camila Mendes Beeld © Getty Images

Relatie Camila Mendes gevloerd: Riverdale-actrice weer vrijgezel

30 maart 2021 15:50

'Riverdale'-ster Camila Mendes (26) is weer op de markt. Na een jaar is haar relatie met fotograaf Grayson Vaughn gestrand. Inmiddels zijn ook alle foto's van de voormalig tortelduifjes van haar Instagram verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale neemt een break: drie maanden niet te zien bij Netflix

Camila maakte haar relatie met Grayson bekend in september vorig jaar. Toen deelde ze nog een romantische plaat van het moment waarop ze afscheid van elkaar namen voordat Camila naar Canada vloog voor opnames. 'Het soort liefde op lange afstand', schreef ze erbij.

Nadat ze elkaar regelmatig openlijk de liefde verklaarden op Instagram, hield het tussen de twee toch geen stand. Eerder gaf de actrice in een interview al aan dat ze door de pandemie veel tijd alleen doorbracht en dat haar best goed beviel. "In het dagelijks leven ben ik een sociaal dier. Ik hou van mijn vrienden en moet tijd voor mezelf echt forceren. Maar in quarantaine heb ik geleerd hoe fijn ik het eigenlijk vind om alleen te zijn", vertelde ze. "Ik ben mijn prioriteiten erdoor gaan bijstellen." Of hierdoor ook de scheurtjes in haar relatie met Grayson zijn ontstaan, is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pretty Little Liars-actrice al zoenend gespot met Riverdale-acteur

Camila, die Veronica Lodge speelt in de populaire serie, was eerder nog samen met Riverdale-collega Charles Melton. Hun relatie ging in december 2019 na een jaar over.

 

Camila Mendes en Charles Melton
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze thriller met Camila Mendes in de hoofdrol is nu te zien

Met wie het op liefdesvlak wat beter gaat, is Snelle. Lars Bos, zoals 'ie eigenlijk heet, maakte zelfs voor het eerst een liefdesnummer voor zijn vriendin, vertelde hij bij RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!