Kendall Jenner Beeld © Getty Images

Stalker krijgt contactverbod na moordplannen op Kendall Jenner

30 maart 2021 15:42

De KarJenners hebben wel vaker te maken met extreem fanatieke fans, maar sommigen slaan door. Kendall Jenner (25) had te dealen met een stalker die haar met de dood bedreigde. Het topmodel besloot naar de rechter te stappen om een contactverbod te eisen tegen de 24-jarige Malik Bowker, meldt 'TMZ'.

De rechtbank in Los Angeles heeft Malik een contactverbod opgelegd, omdat hij volgens de politie van Los Angeles van plan was om Kendall te vermoorden. De 24-jarige man ging van de ene naar de andere staat in Amerika om een illegaal vuurwapen te bemachtigen. Hij was van plan om Kendall op te zoeken, dood te schieten en daarna zichzelf van het leven te beroven, meldt TMZ. De rechter besloot in te gaan op Kendalls verzoek. Malik moet nu minstens 100 meter bij haar vandaan blijven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner bevestigt relatie met basketballer Devin Booker

Uit de rechtbankpapieren, die TMZ in handen heeft, blijkt dat de politie tegen Kendall heeft gezegd wat Malik van plan was. De man zit op het ogenblik nog in een psychiatrisch ziekenhuis, maar zal binnenkort vrijgelaten worden. Het topmodel zou er emotioneel onder lijden en in angst leven na het horen van zijn plannen. Ze wordt overigens wel 24 uur per dag beschermd door gewapende beveiligers, dus daarmee kan ze zich gelukkig relatief veilig wanen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk duidelijkheid: Kendall Jenner komt met eigen tequila

Kendall is een bezig bijtje. Zo schittert ze niet alleen in Keeping Up With the Kardashians en op alle catwalks ter wereld, maar waagde ze zich ook aan een uitstapje in beautybusiness. Samen met zusje Kylie bracht ze een lijn uit, maar niet iedereen was fan. Ook Leco van Zadelhoff was er niet over te spreken. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!