Frans en Mariska Bauer Beeld © ANP

Bauers zijn enorm hecht: 'Bewijs dat we het goed doen'

30 maart 2021 16:26

Aan vier kids heeft Mariska Bauer ​​​​​​​(45) haar handen vol. Niet dat ze allemaal nog thuis wonen, maar als er Chinees wordt besteld weten de Bauertjes niet hoe snel ze terug moeten keren. "Dat ze het naar hun zin hebben bij ons, daar ben ik trots op, dat mag je best weten. Het is voor mij toch het bewijs dat we het goed doen", zegt Maris er zelf over in de nieuwste 'Flair'. "Ik heb toch ook geen kinderen gekregen om ze op hun achttiende al de deur uit te zetten?"

"Wij zijn een heel hecht gezin, doen veel dingen samen"

Toch moeten de Bauer-kids hun ouders binnenkort een tijdje missen. Voor het nieuwe RTL-reisprogramma De Bauers: Bestemming Onbekend gaan vader Frans en moeder Mariska namelijk de hort op. De Bauers, die al eerder reisprogramma's maakten, komen in het programma terecht op plaatsen waar ze nog nooit van hadden gehoord en ontdekken die op geheel eigen wijze. Waar de zanger en zijn vrouw precies naartoe gaan, is nog niet bekendgemaakt. Wel houden ze zich aan alle geldende coronamaatregelen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Frans en Mariska Bauer onthullen geheim van goed huwelijk

"Onze kinderen zijn jaloers, die willen ook wel graag mee naar al die uithoeken van de wereld", vertelt Mariska over het nieuwe programma in het blad. "Maar dit is een uitje voor pa en moe!" 

Al had Mariska het stiekem best leuk gevonden als ook haar zoons erbij waren geweest. "Het klinkt misschien gek, maar de jongens gaan nog steeds heel graag met ons mee", legt ze uit. "Wij zijn een heel hecht gezin, doen veel dingen samen. De jongens denken ook altijd aan elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans en Mariska Bauer staan stil bij mijlpaal van zoon Lucas

Toch komt er een dag dat ze allemaal uitvliegen, iets wat volgens de trotse mama voorlopig nog niet aan de orde is. "Christiaan ging studeren en toen dacht ik wel: die gaat op kamers. Maar door corona ging dat niet door. Heel erg vindt hij het niet, hij is graag thuis. Al mijn jongens zijn graag thuis."

Daarnaast vindt Mariska het ook oprecht leuk om met het hele gezin iets te ondernemen. En dat hoeft helemaal niks groots of spectaculairs te zijn. "Toen het in februari zo koud was, was Frans bomen in de tuin aan het weghalen. De oudste twee hielpen hem, de jongsten waren achter het huis aan het schaatsen en ik maakte warme chocolademelk voor de hele goegemeente. Als ik dan zo met mijn mannen om me heen sta, is dat wel een groot geluksmoment, hoor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer over nieuwe plannen: 'Het wordt sensationeel'

Het hele interview is nu te lezen in Flair.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!