Beeld © Getty Images

Wie is Elettra Lamborghini, de vrouw van Afrojack, precies?

01 april 2021 07:00

Het is hoog tijd om Nederland kennis te laten maken met Elettra Lamborghini, de kersverse 26-jarige echtgenote van dj Afrojack (33). Haar realityserie start vandaag op discovery+. Daarin wordt het stel door de camera's gevolgd in het aanloop naar hun huwelijk aan het Italiaanse Comomeer. Maar wie is deze bijzondere vrouw toch?

Als kleindochter van Ferruccio Lamborghini, oprichter van het gelijknamige automerk, hoeft Elettra in principe geen dag van haar leven te (t)werken. Dat betekent niet dat ze stilzit: de erfgename is realityster, model, influencer, presentatrice én zangeres. Met een albumtitel als 'Twerking Queen' als belangrijkste wapenfeit kun je misschien al raden wat voor muziek ze maakt.

Eén ding is in ieder geval zeker, Elettra is dol op Nederlanders. Ze 'doet' het muzikaal gezien (nog) niet met haar man Nick, zoals Afrojack heet, maar heeft wel al samenwerkingen met de Nederlands Bizzey, LA$$A en ChildsPlay op haar cv staan. Ook werkte ze samen met internationale sterren als Pitbull.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afrojack en Elettra Lamborghini zijn officieel man en vrouw

Wat haar televisie ambities betreft zoekt Elettra het in dezelfde hoek als haar uiterlijk: uitgesproken en soms een tikkeltje ordinair. Zo maakte ze eerder haar opwachting in Big Brother Brasil, Geordie Shore en de Mexicaanse versie van de laatstgenoemde show: Acapulco Shore.

Sinds haar relatie met Nick pakt ze het iets serieuzer aan. Zo was ze coach in de Italiaanse versie van The Voice en deed ze niet mee aan Ex On The Beach Italia als kandidaat, maar juist als presentatrice.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afrojack en Elettra moeten bijkomen van trouwdag

Tussen Nick en Elettra is het ondertussen al een paar jaar dikke mik. Ze zijn twee jaar samen als de dj tijdens de feestdagen op zijn knieën gaat. Het stel verlooft zich en bezegelt hun liefde door in september 2020 in het huwelijksbootje te stappen. Een luxe landgoed dient als achtergrond voor het huwelijkssprookje, zoals je kunt zien in de video hieronder. Op de kleintjes hoeven zij met hun omvangrijke fortuin in ieder geval niet te letten, dus kosten noch moeite worden gespaard.

Als je een kijkje achter de schermen van het showbizzhuwelijk wil nemen, kun je vanaf nu de realityserie van Elettra en Afrojack bekijken op discovery+. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!