Enzo Knol Beeld © ANP

Enzo Knol deelt grote mijlpaal met volgers: 'Nieuwe woning is officieel'

31 maart 2021 14:23

Enzo Knol (27) deelt op zijn Instagram groot nieuws met zijn 1,8 miljoen volgers. De YouTube-ster en zijn vriendin hebben namelijk zojuist hun handtekening gezet onder een nieuwe paleisje. "We gaan hier echt ons droomhuis van maken", laat hij weten.

"Vandaag is voor ons een heel belangrijke dag: we hebben zojuist de sleutels opgehaald van onze nieuwe woning"

"Dames en heren, het is prachtig weer vandaag. Alsof het zo heeft moeten zijn, want vandaag is voor ons een heel belangrijke dag: we hebben zojuist de sleutels opgehaald van onze nieuwe woning", vertelt Enzo trots in de update op zijn account.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Enzo Knol stelt fans gerust na harde val op zijn nek

Hoewel de influencer en zijn vriendin Myron niet kunnen wachten hun intrek te nemen in hun toekomstige paleisje, moeten ze eerst nog even de handen uit de mouwen steken. Volgens Enzo moet er namelijk nog wel het een en ander verbouwd worden - al wordt de mijlpaal wel alvast uitgebreid gevierd met een feestelijke picknick in de 'grote achtertuin'. "Heerlijk dames en heren, gewoon in mijn eigen tuin. Wat een ruimte!" jubelt hij, terwijl hij zijn fans alvast een kleine voorproefje geeft van het terrein.

Meer van het huis krijgen we over twee dagen te zien, in een nieuwe vlog. "We hebben al aardig wat dingetje geregeld, maar het proces gaat meteen beginnen. We gaan er echt een droomhuis van maken, ook al is het al een prachtige woning."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Enzo Knol met spoed naar ziekenhuis na val van duikplank

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!