Erica Meiland en Sander van Betten Beeld © ANP en Instagram @privedetectivesander

Erica Meiland reageert op geruchten rondom 'nep-relatie' met Sander

31 maart 2021 16:29

Erica Meiland (57) is in de wolken door haar nieuwe liefje Sander (60), met wie ze het al zo'n half jaar gezellig heeft. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken, maar niets is minder waar. Volgens 'Story' zou hun relatie één grote PR-stunt kunnen zijn.

"Hij zit niet achter Martien aan"

De Meilandjes domineren de bladen vandaag. Niet alleen aan Weekend doet detective Sander zijn verhaal over zijn relatie met Erica én opvallende rol bij Boer zoekt Vrouw, ook in Story klapt hij uit de school. De 60-jarige vader van twee vertelt over de haatreacties die hij ontvangt, nadat zijn prille relatie wereldkundig is gemaakt. Maar ook over de vermoedens dat diezelfde relatie in scène is gezet voor kijkcijfers.

Het was ook Story aan wie hij vorige week bevestigde een relatie met Erica te hebben. Sindsdien 'ging het los', vertelt Sander nu aan hetzelfde blad: "Ik ben die dinsdagmiddag wel door twintig mensen gebeld en heb honderden berichten ontvangen. Op Instagram heb ik er vijfduizend volgers bij." 

Toch is het niet alleen rozengeur en maneschijn. "Ik krijg ook vervelende berichten. Zo van: 'Hij zit via Erica achter Martien aan.' Een beetje flauw en doorzichtig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe vlam Erica Meiland werkte als privédetective bij Boer zoekt Vrouw

Ook flauw klinkt de beschuldiging van 'boze tongen' die beweren dat de relatie tussen Sander en Erica nepperij is. 'De overduidelijk geënsceneerde 'achtervolging' van Martien en dochter Maxime van Erica en Sander vormt een voedingsbodem voor zulke roddels', doet het blad er nog een schepje bovenop. Maar Sander ontkent aan het roddelblad dat hier sprake van is en ook dat ze, zoals ook wordt geroepen, uit elkaar zouden zijn. "Dat kan trouwens ook helemaal niet. We zijn net goed en wel begonnen."

Erica heeft inmiddels ook lucht gekregen van het stuk en de beweringen en reageert bij RTL Boulevard: "Ik kan je melden dat mijn relatie met Sander zeker niet nep is en hij zit ook niet achter Martien aan."

Kortom... ze leven goddank nog lang en gelukkig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien teleurgesteld over afloop date van Erica en Sander

Sander gaat in één klap naar standje BN'er, iets waar hij naar eigen zeggen nog aan moet wennen. Toch vermoed Rob in RTL Boulevard dat er een luchtje aan zit... Je bekijkt het in onderstaande video.

'Vriend Erica Meiland deed er alles aan om ontdekt te worden'

04:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!