Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze: 'Ik heb twee borstvergrotingen gehad'

31 maart 2021 17:48

In haar vlogs is ze al goudeerlijk, maar voor haar nieuwe boek 'Unreleased' gooit Monica Geuze (26) er nog een schepje bovenop. De influencer laat zich van haar meest ongefilterde kant zien en vertelt over haar bezoekjes aan de plastisch chirurg.

"Je kunt je voorstellen: ik was niet blij"

Monica nam haar volgers mee toen ze lipfillers kreeg, maar over haar andere plastische ingrepen hield ze haar volle lippen stijf op elkaar. Tot nu, want in haar boek 'Unreleased' zegt ze wel vaker onder het mes te zijn gegaan. Monica was als meisje onzeker over haar borsten, omdat ze nog rondliep in Hema-topjes. "Ik heb ontzettend veel research gedaan en ben in verschillende klinieken bij diverse artsen op intake geweest", vertelt ze. "Toch durfde ik niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhuizing voelt als nieuwe start voor Monica Geuze: 'Zó blij'

Uiteindelijk ging Monica er toch voor en onderging ze een borstvergroting. Hoewel ze tevreden was, vroeg ze zich af of 'er iets fout was gegaan' of dat ze het 'rustiger aan had moeten doen' tijdens haar herstel. Monica's borsten groeiden namelijk opeens nog meer, maar er was een logische verklaring. "Ik bleek zwanger", vertelt ze in haar boek. De influencer kwam er twee maanden na de ingreep achter dat ze in verwachting was van haar dochtertje Zara-Lizzy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze koopt huis met Robbert én deelt nu eerste foto's

Doordat ze de borstvergroting deed vlak voor haar zwangerschap, bleef Monica zitten met 'loshangend vel versierd met striae'. "Je kunt je voorstellen: ik was niet blij", legt ze uit. "De huid rondom om mijn borsten was dusdanig opgerekt dat mijn implantaten gewoon draaiden als ik voorover of opzij leunde." Daarom besloot ze weer onder het mes te gaan om het op te lossen. Ook onthult Monica dat ze fillers in haar kaak heeft laten zetten, om 'm zo strak mogelijk te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monica Geuze viert één jaar liefde met vriend Robbert

Monica heeft haar lipfillers inmiddels verwijderd en een aantal tatoeages laten weg laten laseren, omdat ze er toch spijt van had. Van haar kleine meid Zara-Lizzy natuurlijk niet en nu ze helemaal hoteldebotel is met haar vriend Robbert denkt ze zelfs na over een tweede kindje. Monica vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!