Mezdi tijdens 'Temptation Island' Beeld © RTL

Heeft Mezdi uit EOTB relatie met déze Love Island-ster?

01 april 2021 11:52

Het lijkt erop dat er een nieuw realitykoppel op de wereld is. Mezdi uit 'Ex On The Beach: Double Dutch' zou het namelijk hebben aangelegd met Rowéna uit 'Love Island'.

De geruchten vliegen in de rondte: Mezdi uit Ex On The Beach en Rowéna uit Love Island zouden een nieuw realitysetje vormen, meldt de site Verraderlijk. De twee zouden al een tijdje wat met elkaar hebben, zo weet dat platform te melden op basis van berichten die het binnenkrijgt. Of de twee daadwerkelijk een relatie hebben is nog niet bevestigd. Rowéna zou één van de weinige mensen zijn die Mezdi volgt op social media, wat de geruchten natuurlijk alleen maar verder aanwakkert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi blikt terug op heftig ongeluk

Rowéna schitterde in het eerste Nederlandse seizoen van Love Island. Hoewel ze het programma niet won, hield ze er wel een relatie aan over. Ze was een tijd samen met de Vlaamse Stenn, maar de twee gingen een half jaar geleden definitief uit elkaar. Mezdi was één van de smaakmakers in Ex On The Beach: Double Dutch, waar hij op het strand aanspoelde als ex van de eveneens spraakmakende Lena.

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach gaat bíjna van start. De deelnemers hebben er in ieder geval zin in en verzekeren dat dit het heftigste seizoen tot nu toe wordt, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!