Mattie Valk Beeld © Instagram @mattiemarieke

Matties vriendin deelt irritaties aan hem live op de radio

01 april 2021 16:36

De dag begon lachend vandaag op Q-music, waar Mattie Valk (36) met zijn tijdelijke mede-presentator Domien Verschuuren (33) ergernissen van vrouwen over mannen besprak. Dat onderwerp is an sich al smullen, maar toen Mattie zijn vriendin Jamy opbelde gingen de remmen helemáál los.

"Ik had laatst gelezen dat waar je je nu aan stoort bij je partner, dat vroeger juist hetgeen was waar je juist zo gek op was. Dat betwijfel ik"

De telefoon is nog niet overgegaan of Jamy gaat al los over haar kijk op lover Mattie. "Ik had laatst gelezen dat waar je je nu aan stoort bij je partner, dat vroeger juist hetgeen was waar je juist zo gek op was. Dat betwijfel ik, want dan had ik vroeger gezegd: 'Wat is ie lekker sexy nonchalant', terwijl ik dat nu laks en lui zou noemen", zegt ze terwijl de mannen het uitgieren.

Zodra Domien merkt dat ze graag nog meer wil vertellen, blijkt 'ie dat goed te hebben. "Ja, er is meer", lucht ze opnieuw haar hart. "Ik heb dan heerlijk gekookt. Draai ik me nog even om om de kaarsjes aan te steken, kom ik aanlopen met twee glaasjes wijn en dan heb je bijna dat hele bord al leeg!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie denkt Marieke te kennen... maar valt door de mand

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!