Jaydi en Sonny Beeld © Tom Cornelissen

Sonny is weer gelukkig met een vrouw na Jaydi: 'Ik ben gek op haar'

03 april 2021 15:25

Na hun 'Temptation Island'-avontuur is het niet Jaydi, maar Sonny die leert fietsen zonder zijwieltjes. Nu de relatie met Jaydi is gesneuveld en zij ervandoor is met Pretty Ricky, gaat ook Sonny door met zijn leven. Hij heeft zelfs iemand ontmoet die hij iedere dag ziet.

"Het doet me goed dat je goede gesprekken met iemand hebt"

Het is inmiddels wel duidelijk dat de ex-geliefden ja tegen Temptation Island zeiden voor de faam en dat hun relatie zonder het programma óók gesneuveld zou zijn. Toch is Sonny voorlopig genezen van de liefde: de realityster zit echt niet op een relatie te wachten. Desondanks is hij op dit moment toch gelukkig met iemand. In een video van Nick Eshuis wordt duidelijk dat Sonny een nieuw levensproject heeft gevonden.

"Ik hoef geen vaste relatie. Ik zie een dame regelmatig. Dagelijks, eigenlijk", vertelt hij. In tegenstelling tot zijn relatie met Jaydi heeft hij nu niet de behoefte om zijn nieuwe vrouw te 'leren vliegen'. "Ze is leerkracht en hartstikke intelligent. Het doet me goed dat je goede gesprekken met iemand hebt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaydi laat zich uit over online haat Sonny: 'Dat gun je niemand'

"Ik ben gewoon helemaal gek... Ik ben wel gek op haar. Verliefd kun je ook wel zeggen, maar ik wil geen relatie. Ik ben hartstikke happy, maar ik ben helemaal klaar met relaties." Volgens Sonny staat zijn nieuwe vriendin, die hij dus niet zijn vriendin wil noemen, er precies hetzelfde in. Hoe zij erover denkt dat hij ook nog andere meiden ziet, laat Sonny in het midden.

In Love Therapy vertelt Sonny hoe hij denkt over de nieuwe liefde van Jaydi. Je bekijkt de aflevering hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!