Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © Instagram @olcay

Olcay over tijdelijke breuk met Ruud: 'Hij schreef over zijn liefdesverdriet'

03 april 2021 16:17

In goede en slechte tijden staan Ruud de Wild (51) en Olcay Gulsen (40) voor elkaar klaar. Het sterke koppel heeft het momenteel zwaar te verduren door de ziekte van Ruud. In gesprek met 'AD' vertelt Olcay hoe het nu gaat, over hun tijdelijke breuk in 2019 en hoe onafscheidelijk ze inmiddels zijn.

"Hij wilde me wakker schudden"

Twee jaar geleden ging het even mis tussen Olcay en Ruud. Na een relatie van vier maanden ging het showbizzkoppel uit elkaar. Een ex van Olcay, met wie ze nog altijd een goede band had, kwam te overlijden. "Dat moest ik verwerken. Ik kon er geen nieuwe relatie bij hebben", vertelt ze. Daarbovenop kwamen Ruud en Olcay allebei net uit een relatie toen ze voor elkaar kozen. Toch bleef Ruud tijdens de breuk vechten voor haar.

Hij schreef haar. "Geen mails, nee, échte brieven. Die van een romantische kunstenaar met een prachtig handschrift. Hij schreef me over zijn liefdesverdriet. ‘Kijk wat je aan het doen bent, wat je weggooit.’ Hij wilde me wakker schudden. Nou, dat is gelukt. Eerst dacht ik: niet reageren, niet reageren. Tot ik besloot hem toch te bellen om hem flink de waarheid te zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay deelt update: 'Ruud nog een paar dagen in het ziekenhuis'

Sinds de twee het hebben bijgelegd zijn ze onafscheidelijk. In mei 2020 besloten ze om samen te wonen. Iets wat 'best pittig' is, aldus Olcay. "Omdat we gewend zijn dingen op onze eigen manier te doen. Nu waren we door de lockdown op elkaar aangewezen, al werkten we natuurlijk, en kon hij ’s avonds naar zijn atelier."

In de video hieronder vertellen ze meer over de 'relatietest' die ze het samenwonen noemen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!