Beeld © MTV

Ex On The Beach-sterretje Sharon in verwachting van eerste kind

03 april 2021 17:44

De tijd van 'Whose ex is next?' ligt inmiddels ver achter 'Terror Twin' Sharon Ipema. De realityster, die met haar tweelingzus Esmee razend populair werd door haar deelname aan 'Ex On The Beach: Double Dutch', maakt zojuist op Instagram bekend dat ze zwanger is.

"God heeft me gezegend met een prachtige baby"

Hoewel het pas een paar maanden bekend is dat Sharon na haar deelname aan het realityprogramma weer de liefde heeft gevonden, is het nu al raak. 'God heeft me gezegend met een prachtige baby', schrijft ze bij de zwangerschapsaankondiging op Instagram. Het is (nog) niet bekend wanneer Sharon uitgerekend is. Ook laat ze niets los over haar nieuwe liefde. 

Zus Esmee is heel gelukkig met het nieuws. "Het besef is er nog steeds niet, maar er komt een wondertje bij. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten", schrijft ze. "Jullie zijn de belangrijkste personen in mijn leven. Ik hou van jullie!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Sharon heeft spijt: 'Dit is kut voor mijn toekomst'

Eigenhandig zorgt Sharon er samen met Esmee voor dat het vijfde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch er eentje is om nooit te vergeten. Van hun gedrag hebben ze inmiddels grote spijt, zeggen ze. “Als ik naar mijn grove uitspraken kijk, hoe ik praat en wat ik heb gedaan; daar heb ik wel spijt van”, vertelt Sharon in een video van De Telegraaf.  Ook biecht ze op spijt te hebben van het feit dat ze seks op tv heeft gehad. Iets wat ook hun moeder liever niet had gezien. "In het echte leven ben ik helemaal niet zo”, aldus Sharon.

Ondertussen staat er een leger aan nieuwe gewillige singles klaar. De eerste beelden van het explosieve nieuwe seizoen bekijk je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!