Hailey Bieber Beeld © ANP

Hailey Bieber vond gevangenisbezoek 'life changing'

04 april 2021 11:17

Hailey Bieber (24) vond haar bezoek aan een gevangenis in California 'life changing'. Samen met haar man Justin Bieber (27) bezocht het topmodel vrijdag de gevangenis. 'Een dag die mijn leven heeft veranderd op een ongelooflijke manier', schrijft Hailey op Instagram.

"Ik zal de mensen die we hebben ontmoet en hun ongelooflijke verhalen nooit vergeten"

Daarbij deelt ze een aantal foto's van haarzelf met Justin in de staatsgevangenis in Lancaster, een stad in California. Zo zijn de twee te zien terwijl ze hand in hand over het terrein lopen.

Tijdens hun bezoek ging het koppel in gesprek met de medewerkers en gevangenen over de speciale religieuze programma's die de gevangenis aanbiedt. 'Ik zal de mensen die we hebben ontmoet en hun ongelooflijke verhalen nooit vergeten', deelt Hailey daarover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber zegt sorry voor 'onaardig gedrag' in restaurant

De twee zijn zelf ook gelovig en een van de beroemdste volgers van de evangelische organisatie Churchome van Judah en Chelsea Smith. Hiervoor waren de twee aangesloten bij de megakerk Hillsong Church, maar daarvan nam Justin begin dit jaar afstand na een schandaal rond voorganger Carl Lenz, die werd ontslagen bij de kerk vanwege een buitenechtelijke affaire.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber dwingt Justin snor af te scheren

Inmiddels is Hailey allang niet meer alleen 'de vrouw van'. Het supermodel is zo'n bron van inspiratie dat zelfs Nikkie Plessen haar stijl kopieert. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!