Meiland Beeld © William Rutten

Martien en Erica Meiland verhuizen naar deze miljoenenvilla in Noordwijk

5 april 2021 13:58

Het duurt niet lang meer voordat Martien (59) en Erica (57) Meiland weer terug op het oude honk zijn. De Meilandjes hebben een miljoenenvilla in Noordwijk gekocht. Dat blijkt uit de gegevens die RTL Boulevard in het kadaster inzag naar aanleiding van berichtgeving van 'Shownieuws'.

De Meilandjes zeggen voorgoed au revoir na een kort, maar krachtig avontuur in Hengelo. Eerder dit jaar liet de familie hun oog vallen op het huis (zie de foto's hier) van Niels van den Berg, de drummer van Kensington. Hij vroeg een indrukwekkende €2.695.000 voor zijn imposante villa in de Noordwijkse duinen. De Meilandjes willen er kennelijk zo graag wonen dat ze dat bedrag ook inderdaad aan hem betalen. Sinds 18 februari 2021 mogen zij zich de trotse eigenaar van het huis noemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Dit is de nieuwe miljoenenvilla van Martien Meiland'

Hoewel de villa in Noordwijk vrij is van luipaardprint behang, is er genoeg oppervlakte voor Martien om zijn liefde voor interieur en decoratie op los te laten. De kluskleding kunnen ze in ieder geval in Hengelo laten, want het huis is tot in de puntjes afgewerkt. Het huis is dan wel geen chateau, maar minstens zo mooi als de boerderij in het oosten van het land. 

Het is in ieder geval goed nieuws voor Maxime en Leroy. Zo blijven haar ouders toch in de buurt wonen tijdens haar zwangerschap. Bovendien wil Maxime niets liever dan dat Erica haar bijstaat tijdens de bevalling, zo vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. 

Maxime Meiland wil dat Erica haar bijstaat tijdens de bevalling

02:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!