Gwyneth Paltrow en haar dochter Apple Martin Beeld © Getty Images/Instagram @goop

Dochter maakt Gwyneth Paltrow belachelijk om vagina-kaarsen

6 april 2021 13:03

Apple Martin (16) is via social media al vaker uitgesproken geweest over de opmerkelijke rituelen van haar moeder Gwyneth Paltrow (48) en ze herhaalt dat kunstje graag. Ditmaal steekt de dochter van de actrice via TikTok - met een flinke knipoog - de draak met de vaginale producten van haar moeders lifestylemerk Goop.

"Alles draait om vagina's"

'Wanneer je dochter je compleet afbrandt', schreef Gwyneths bedrijf Goop bij een inmiddels verwijderde TikTok-video van Apple. In het filmpje is allereerst te zien hoe de tiener haar moeders ochtendroutine uitpluist. "Allereerst drinkt ze haar Glow Superpowder en eet helemaal niets, behalve wat dadels en amandelboter", vertelt Apple. "De Glow Superpowder is onderdeel van hoe ze zichzelf zuivert, wat ze al probeert sinds mijn geboorte." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow had scheiding met Chris Martin niet verwacht

Gwyneth zou 'door de badkamer huppelen' en 'miljoenen Goop-producten' op haar huid smeren, verkondigt ze verder. "Dan gaat ze aan het werk en maakt ze wat vagina-eieren", grapt ze. "En natuurlijk vagina-kaarsen en vagina-parfums. Alles draait om vagina's." De kritische Apple heeft de lachers op haar hand, maar plaatst de ludieke video niet zomaar: ze is namelijk ook de nieuwe ambassadeur van Gwyneths merk Goop en deelt ook haar eigen ochtendroutine op de Instagram-pagina van het lifestyle-merk. Met het grappige TikTok-filmpje haakt het bedrijf in op de kritiek die het krijgt van mensen die alle producten en gezondheidstips maar zweverig vinden. Eerder was Apple trouwens - zonder knipoog - niet bepaald te spreken over een naaktfoto die haar moeder plaatste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow dook onder na Oscar-winst: 'Gênant dat ik won'

Gwyneth is al jaren bezig met het opbouwen van haar merk Goop en deelt daarbij ál haar beautygeheimen, waaronder die voor een jonge huid:

Gwyneth Paltrow deelt haar simpele geheim voor een jong huidje

01:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!