Maxime Meiland met haar vriend Leroy en haar dochtertje Claire Beeld © ANP

Maxime Meiland is al vertrokken uit Hengelo

6 april 2021 15:07

Met Martien Meiland (59) op de boerderij zal het niet gauw stil zijn in Hengelo, maar sinds een week is het er in elk geval wel een stuk rustiger. Dat vertelt Erica (57) aan RTL Boulevard. Dochter Maxime (25) woont vanaf nu namelijk officieel samen met haar vriend Leroy (29) en dochter Claire (3).

"Max, Leroy en Claire zijn vorige week verhuisd naar Noordwijk"

De gloednieuwe keuken is nog maar net geplaatst in de woning van Maxime, of de verhuiswagen rijdt alweer voor in Hengelo. Erica vertelt dat Maxime samen met Leroy en haar dochter Claire naar hun twee-onder-een-kapwoning Noordwijk is verhuisd. "Max, Leroy en Claire zijn vorige week verhuisd naar Noordwijk", zegt Erica. Het koppel heeft dat huis voor 734.000 euro gekocht. 

Op Instagram Stories heeft Maxime al de eerste beelden van haar nieuwe woning gedeeld. Het stel heeft in ieder geval genoeg tijd om een tweede kinderkamer in te richten. Maxime is namelijk later dit jaar uitgerekend van hun kindje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes reageren op aankoop miljoenenvilla: verhuizing al snel

Erica en Martien blijven zelf nog een paar maanden in Hengelo wonen. Op 18 februari hebben zij de koopovereenkomst van hun miljoenenvilla in de Noordwijkse duinen ondertekend, maar de verhuizing laat nog heel even op zich wachten.

"We gaan er pas over twee maanden in, dus voorlopig zitten we hier 'eenzaam en alleen' met z'n tweeën in de Achterhoek. Martien en ik zijn heel blij met onze nieuwe woning." De sleuteloverdracht van hun boerderij in Hengelo vindt op 1 juni plaats.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljoenenvilla Kensington-drummer nu van Martien en Erica Meiland

In eerste instantie wilde de familie helemaal niet uit hun onderkomen in Hengelo vertrekken, maar de gemeente dwong hen daartoe. In de video hieronder vertellen ze alles over hun huizendrama en gedoe met de gemeente. "Het is echt een gezeik hier."

Meilandjes moeten als de wiedeweerga de verhuisdozen inpakken: 'Het is echt een gezeik hier'

02:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!