Kim Feenstra Beeld © ANP

Kim Feenstra over borstvoeding geven: 'Er wordt zo op gehamerd'

07 april 2021 07:53

Sinds een aantal maanden is Kim Feenstra (35) de dolgelukkige moeder van haar zoontje Brooklyn Baby. Bij het moederschap hoort uiteraard ook het geven van voeding. Kim zelf kolft en geeft borstvoeding, maar heeft wat tegen de maatschappelijke druk die dat met zich meebrengt.

"Middelvinger omhoog voor de maatschappelijke druk"

Op haar Instagram Stories vertelt Kim haar volgers dat ze aan het kolven is. Vervolgens vertelt het model dat ze er maar al te goed van op de hoogte is dat het kunnen geven van borstvoeding niet voor iedere moeder vanzelfsprekend is. 'Het lukt natuurlijk niet bij iedere vrouw om borstvoeding te geven', schrijft Kim bij een foto van zichzelf en haar kleine wonder.

'En er zijn vrouwen die er bewust voor kiezen om het niet te doen. Er wordt zo op gehamerd dat borstvoeding geven het allerbeste is dat ik me kan voorstellen dat je gefrustreerd raakt als het niet lukt. Middelvinger omhoog voor de maatschappelijke druk.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Feenstra openhartig over ivf-proces: 'Cupido wist het al'

Vlak nadat Kim bevallen was van haar zoontje, sprak RTL Boulevard met de kersverse moeder. Toen onthulde het model ook de betekenis achter de bijzondere naam van haar kindje. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!