Beeld © ANP

Peter Jan Rens weer aan de vrouw: 'Ze is niet zwanger hoor'

07 april 2021 11:27

Het leven van Peter Jan Rens (70) is weer een stukje leuker geworden. De oud-presentator heeft namelijk de liefde gevonden bij een andere vrouw, Willeke Schoonewille.

"Ik vind dat we er mooi op staan"

Peter Jan en Willeke hebben elkaar leren kennen via een bandje. "Gitaar spelen is mijn lust en leven en laatst kocht ik een nieuw exemplaar. Om echt weer muziek te kunnen maken, nam ik contact op met Gerrit Eikenaar van de Stage Rock Band, waar ook Willeke onderdeel van uitmaakt", zegt hij in Privé. Verder vertelt Peter Jan dat hij en Willeke 'het hartstikke leuk' hebben. 

Op Instagram deelt Peter Jan een foto van het artikel. 'Ik vind dat we er mooi op staan. En ze is niet zwanger, hoor', schrijft hij daarbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Virginia van Eck trots op Peter Jan Rens: 'Geweldige vader'

Ook zijn ex, de veel jongere Virginia van Eck, heeft gereageerd op de nieuwe relatie van Peter Jan. Hoewel er vervelende dingen zijn voorgevallen tussen de voormalige lovers, is Virginia blij dat Peter Jan de liefde weer heeft gevonden. "Hij heeft een hart van goud, is de perfecte vader voor onze kinderen en ik wens hem daarom alle geluk van de wereld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!