Monica Geuze Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze kondigt tweede seizoen van realityshow aan

07 april 2021 11:42

Het wordt weer genieten geblazen voor de fans van Monica Geuze (26)! Haar realityshow 'Like Monica' komt namelijk weer terug bij Videoland voor een tweede seizoen, bevestigt de influencer in haar Instagram Stories.

"Alles in mijn leven is precies zoals ik het hebben wil"

Monica laat haar fans al jarenlang meegenieten van haar leven met haar vlog, maar stelde zich nog meer open voor haar realityshow Like Monica. Het eerste seizoen was een succes en daarom komt de streamingdienst nu met een tweede reeks. 'We zijn weer begonnen met draaien', vertelt de vlogger in haar Instagram Stories. Wanneer er nieuwe afleveringen uitgebracht worden, is niet bekend. Maar volgens Monica zijn ze 'binnenkort' te bewonderen. 

Monica Geuze op Instagram
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze verliest weddenschap en eindigt in tattooshop

"Alles in mijn leven is precies zoals ik het hebben wil", vertelt Monica in haar nieuwste vlog. Tijdens het eerste seizoen van haar realityshow liet ze weten dat het allemaal niet even soepel verliep. Monica vond het moeilijk dat ze in haar vlogs dan bepaalde dingen niet mocht vertellen, omdat dat bewaard moest worden voor Like Monica. "Dat was precies in de periode dat ik Rob leerde kennen. (...) Nu hebben we echt afgesproken dat vloggen m'n main thing is en dat moet ik kunnen blijven doen." Dit keer zal de focus liggen op haar verhuizing met Rob en Zara-Lizzy, legt ze uit over het nieuwe seizoen van Like Monica

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze: 'Ik heb twee borstvergrotingen gehad'

De grote vraag is of er naast een nieuw huis ook gezinsuitbreiding op de planning staat. Monica hint er namelijk al een tijdje op dat ze wel een broertje of zusje voor haar dochtertje Zara-Lizzy wil. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!