Beeld © Instagram @ferdipool

Marvin ziet huwelijk met Ferdi wel zitten: 'Wil iedereen uitnodigen'

07 april 2021 14:24

Marvin Wijnans (30) was alweer een aantal maanden geleden te zien in 'Prince Charming', waarin de sympathieke Limburger op zoek ging naar de ware liefde. Na een zoektocht belandde hij heel even bij Marnix, maar uiteindelijk bleek tóch Ferdi de ware voor Marvin te zijn. En de twee hebben op den duur zelfs trouwplannen, vertellen ze aan RTL Boulevard.

"We willen iedereen uitnodigen"

Momenteel wonen de twee samen, wat ook pas sinds kort het geval is. Aanvankelijk woonden de twee nogal ver uit elkaar, gezien Marvin een huis in Tegelen heeft en Ferdi in Groningen. Vanwege het werk van Ferdi, die zijn eigen strandpaviljoen heeft, heeft Marvin zijn koffers gepakt. "We wonen nu dus samen in Groningen, maar het is nog niet officieel. Zo nu en dan gaan we ook nog even terug naar Tegelen."

Later dit jaar hoopt Marvin officieel samen te gaan wonen met Ferdi. "We zijn nu aan het kijken of ik heimwee krijg naar Limburg", vertelt Marvin aan RTL Boulevard. "Maar ik denk het niet hoor, ik voel me heel erg thuis hier."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marvin en Ferdi uit Prince Charming zetten een volgende stap

Aan het einde van dit jaar hoopt het stel 'een huis te kopen, of zelfs laten bouwen.' "Ook dat huis zal waarschijnlijk in Groningen staan", laat Marvin weten.

Op den duur ziet Marvin het absoluut zitten om met Ferdi te trouwen. "We willen allebei heel graag trouwen", vertelt hij. Maar een aanzoek staat nog niet gepland. "Althans, niet vanuit mij. Ik weet natuurlijk niet hoe het bij Ferdi zit", vertelt Marvin lachend. Wanneer de twee mannen trouwen, zal dat wel in het buitenland gebeuren. "Misschien wel op Sicilië, waar we elkaar ook ontmoet hebben natuurlijk", aldus Marvin. Voorlopig is het nog toekomstmuziek, want hij wil wel wachten tot de coronacrisis voorbij is. "We willen iedereen uitnodigen, dus dat is sowieso pas mogelijk als alles weer normaal is." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tim uit Prince Charming heeft alsnog de liefde gevonden

Een tijdje geleden sprak RTL Boulevard al met Ferdi en Marvin. Toen vertelden de mannen dat ze maandenlang stiekem moesten daten. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!