Monica Geuze Beeld © ANP

Even binnengluren in de nieuwe miljoenenwoning van Monica Geuze

07 april 2021 16:46

Monica Geuze (26) en haar vriend Robbert Kroese beginnen binnenkort aan een gloednieuw hoofdstuk van hun relatie. Het koppel heeft in Amsterdam samen een huis gekocht voor 1,6 miljoen euro. De vlogger deelt in een nieuwe video de eerste beelden van haar luxe woning in Amsterdam Oud-Zuid.

Monica heeft eerder in haar vlogs aangegeven dat ze niet kan wachten om weer in Amsterdam te wonen. Na een kort uitstapje naar Vinkeveen, waar ze momenteel nog steeds met Zara-Lizzy woont, wil ze terug naar de stad waar ze jarenlang heeft gewoond en waar haar vriend nog steeds woont. De zoektocht blijkt succesvol, want ze heeft een prachtig pand van drie woonlagen in de buurt van het Vondelpark en de PC Hooftstraat op de kop getikt. 

De woning, die eigenlijk al instapklaar is, wordt momenteel flink onder handen genomen. Dat laat ze zien in deze vlog. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhuizing voelt als nieuwe start voor Monica Geuze: 'Zó blij'

De website Bekend Buren heeft de kiekjes van Monica's nieuwe woning in handen (zie hier). Ze schrijven dat de vraagprijs van de woning 1.650.000 miljoen euro bedraagt, maar dat Monica en Robbert er 1,6 miljoen euro voor betaald hebben. Ze lieten op het pand een hypotheek van 1,4 miljoen euro vestigen. 

Het huis heeft met een woonoppervlakte van 216 vierkante meter genoeg ruimte voor het gezin. Met vier slaapkamers en twee badkamers kan Monica niet alleen haar gedroomde inloopkast realiseren, maar zijn er ook voldoende kamers voor eventuele gezinsuitbreiding. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!