Beeld © ANP

Filemon wil weer in de lampen hangen: 'Mis het feesten'

7 april 2021 17:27

Mocht je je afvragen: wat doet Filemon Wesselink (42) tegenwoordig? Dan vind je het antwoord in de nieuwste editie van 'Veronica Magazine'. De presentator vertelt over zijn nieuwe programma 'Filemon en de Complotten', zijn gezinsleven en wat hij het meest mist door corona.

"Zodra het weer kan, ga ik feesten"

Ondanks dat Filemon een vader van drie kinderen is en geniet van de kneuterige dingen in het leven, zoals een wijntje met hapjes op vrijdagmiddag, is hij niet enkel en alleen een keurige huisvader. Zodra corona voorbij is en het leven het weer toelaat, kan hij niet wachten om weer volop in de lampen te hangen.

"Ik kan me dagenlang in mijn huis vermaken", vertelt Filemon over zijn verschillende interesses. "Een klusje doen, een boek lezen, een wielrenwedstrijd kijken. Dan vliegt de tijd voorbij. Maar ik hou ook van wild feesten. Bij sommige mensen gaat dat over als ze ouder worden, maar bij mij is dat nooit veranderd. Ik mis uitgaan heel erg in deze tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Filemon Wesselink deelt kinderen bewust niet op social media

Met zijn 42 jaar laat hij zich in ieder geval niet tegenhouden om een feestje te pakken als hij straks de kans weer krijgt. Na corona wil hij meer programma's maken, een vakantie naar hippie-eiland La Palma boeken en dus weer tot het gaatje gaan. "Zodra het weer kan, ga ik feesten. Tot 6 uur ’s ochtends, minimaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Filemon Wesselink: 'Ik ben sinds kort weer verliefd'