Hailey Bieber Beeld © ANP

Hailey Bieber 'verdrietig' door aantijging over onbeleefd gedrag

7 april 2021 23:22

Hailey Bieber (24) is geraakt door de virale TikTok-video waarin een gastvrouw haar ervan beschuldigde onbeschoft en onbeleefd te zijn. "Toen ik die video zag, was ik enorm verdrietig", vertelt de echtgenote van Justin Bieber in een video op haar eigen YouTube-kanaal.

"Ik ben een mens, ik maak fouten. Ik gedroeg me niet als mijzelf, en dat wil ik niet meer"

In de populaire TikTok-video vertelt gastvrouw Julia Carolan dat ze Hailey een aantal keer heeft ontmoet toen ze aan het werk was in een restaurant. "En elke keer was ze echt niet aardig. Ik wil haar wel aardig vinden, maar ik kan haar slechts een 3,5 geven", aldus Carolan. Hailey had al eerder een keer gereageerd met een berichtje onder de video. 'Sorry als ik je ooit een slecht gevoel heb gegeven of een slechte houding had. Dat is nooit mijn intentie', schreef ze toen.

Maar in haar nieuwe video vertelt ze hoe rot ze zich heeft gevoeld door de virale TikTok. "Er is nooit een excuus om onbeleefd te doen. Het is stom dat ik haar dit gevoel heb gegeven", legt ze uit. Volgens het topmodel ging ze door een moeilijke tijd in de periode dat ze naar dat restaurant ging. "Met mensen omgaan vond ik ontzettend moeilijk in die tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Hailey Bieber vond gevangenisbezoek 'life changing'

Ze had het graag anders aangepakt. "Maar ik ben een mens, ik maak fouten. Ik gedroeg me niet als mijzelf, en dat wil ik niet meer. Ik ben elke dag bezig een beter mens te worden en hoor het graag als ik iets fout doe." Al hoort ze dat liever niet via een TikTok-video. "Ik geloof niet dat ik dat moet horen van mensen op sociale media."

'Nieuwe album Justin Bieber is ode aan vrouw Hailey'

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!