Geraldine Kemper Beeld © Open Kaart

Geraldine Kemper is smoorverliefd, maar gelooft niet in één liefde

08 april 2021 18:35

Geraldine Kemper (31) is momenteel tot over haar oren verliefd op Freek, maar om te zeggen dat ze voor altijd bij haar prins op het witte paard blijft vindt ze lastig. Dat vertelt ze in de YouTube-serie 'Open Kaart'. 

"Om te zeggen dat ik voor altijd bij hem blijft..."

Robbert Rodenburg valt meteen met de deur in huis als hij de presentatrice vraagt of ze gelooft in ware liefde. "Ik geloof niet in één ware liefde", vertelt Geraldine na een diepe zucht. "Ik denk dat je meerdere grote liefdes kunt ontmoeten in je leven." Pittige uitspraken aangezien het Nederlandse gezicht van Big Brother momenteel hartstikke verliefd is.

Ze durft dan nu ook nog niet te zeggen dat Freek de man is waar ze oud mee wil worden. "Nee dat zeg ik nooit", aldus een eerlijke Geraldine. "Dit klinkt misschien gek, want ik ben zo enorm verliefd op hem, maar je weet gewoon niet wat er allemaal gaat gebeuren (…) Om te zeggen dat ik voor altijd bij hem blijft..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper over liefdesverdriet na breuk: 'Heel zwaar'

Dat betekent niet dat Geraldine niet bezig is met de toekomst. De presentatrice, die nu 31 is, wil namelijk ooit graag kinderen en is daar nu dan ook mee bezig. Toch vindt ze het lastig dat daar van buitenaf zo'n enorme druk op ligt. "Ook tijdens interviews wordt daar heel vaak naar gevraagd. Maar ik weet het gewoon nog niet", vertelt ze eerlijk. "Je weet niet eens of je wel kinderen kan krijgen, of het allemaal zomaar lukt. Dat wordt gewoon door de maatschappij op ons gelegd (...) Maar ik ben daar nog lang niet klaar voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper over nieuwe liefde: 'Hij maakt corona leuk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!