Maxime Meiland en Leroy Beeld © ANP

Maxime en Leroy 'in vuur en vlam' na blunder op de wc

09 april 2021 12:24

Bijzondere beelden op het Instagram-account van Maxime Meiland (25) vandaag. Ze deelt zo'n bizar verhaal over wat haar en Leroy op de wc is overkomen, dat je als volger bijna zou denken dat het om een 1 april-grap gaat.

"Ik heb meteen een blaasontsteking"

Via Instagram Stories doet Maxime verslag van de 'heftige' dagen die ze achter de rug heeft. "Ik moet dit verhaal toch gaan vertellen omdat het iets doms heeft en iets gênants", begint ze te vertellen. "Nu hebben wij een heel mooie wc en daar wil je ook een lekker geurtje bij." Vervolgens laat ze de geurstokjes zien die ze in het kleinste kamertje van haar nieuwe woning in Noordwijk heeft geplaatst. Vlak daarachter bewaart ze haar wc-rollen. 

"Gisteren was toevallig, toen Leroy op de wc zat, die wc-rol op. Dus hij pakt daarachter een rol en krijgt ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb meteen een blaasontsteking." De realityster vermoedt dat de inhoud van de geurstokjes gelekt heeft op het wc-papier. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó vertelde Maxime Meiland haar familie dat ze zwanger is

"We stonden in vuur en vlam van onderen", blikt Maxime terug. "Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit, want het is ook nog gevaarlijk." De geurstokjes boven het toilet zijn overigens niet de enige aankoop waar Leroy niet erg content mee is. Dat zijn vriendin een mooie doch prijzige kaars à 140 euro heeft gekocht voor het nieuwe huis, vindt hij absurd. "Hij ruikt heel lekker, maar is ontzettend duur", klaagt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aanstaande papa Leroy deelt foto met Maxime én babybuik

Maxime heeft onlangs aangekondigd dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe blij ze met dit nieuws is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!