Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen voelt zich prima na AstraZeneca-prik

9 april 2021 13:23

Angela Groothuizen (61) is gevaccineerd met AstraZeneca. Dat laat ze weten in een post op haar Instagram-account. De voormalige 'Dolly Dot' voelt zich ondanks de vele horrorverhalen nog helemaal prima.

"Deze ‘kwetsbare oudere’ is gevaccineerd! Joepie!"

Bij het onderstaande kiekje schrijft Angela: 'Deze ‘kwetsbare oudere’ is gevaccineerd! Joepie! Voel me prima trouwens.'

De foto van Angela kan rekenen op veel reacties en sommige volgers gaan zelfs (fel) met elkaar in discussie. Zo laat een volger weten dat ze binnenkort ook de prik krijgt, maar dat ze niet durft. 'Als GGD-medewerker kan ik je zeggen: de kans op complicaties is zo onwijs klein. De kans dat je morgen onder een auto komt, is groter. Echt waar', reageert iemand vervolgens. 

Iemand anders is het daar niet mee eens: 'Gisteren zei een medewerkster van de thuiszorg tegen mij dat ze onder haar cliënten alleen al zo’n enorm groot verschil ziet met de mensen die AstraZeneca hebben gehad, of de andere varianten. Ze zei tegen me (als thuishulp en dus ook al recht op vaccinatie) dat zelfs ik, gezonde twintiger, het absoluut niet moet doen en beter kan wachten.' 

Vervolgens is daar óók weer iemand het niet mee eens: 'Laat je niet gek maken. Ik heb de mijne bijna vier weken geleden gehad, de enige bijwerkingen die ik had waren vermoeidheid, wat koortsig en rillerig. Bah, iedereen jut elkaar maar op met al die horrorverhalen.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Angela Groothuizen moedigt volgers aan met make-uploze selfie

Diederik Jekel pleitte er een tijdje terug al voor dat iedereen zelf moet kunnen kiezen of ze het AstraZeneca-vaccin willen nemen of niet. Zijn hele uitleg zie je in de video hieronder. 

'Mensen moeten zelf kunnen kiezen of ze AstraZeneca willen'

08:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!