Walter Vermeer Beeld © Married at First Sight

Vrouw overleden trouwambtenaar Walter dankbaar voor herinneringen

11 april 2021 17:27

Het overlijden van 'Married at First Sight'-trouwambtenaar Walter Vermeer kwam deze week als een enorme schok voor velen. Zijn vrouw Chantal laat nu via social media weten enorm dankbaar te zijn voor alle warme berichten en herinneringen aan haar overleden man.

"We zijn iedereen super dankbaar voor alle warme berichten en herinneringen aan Walter Vermeer"

Walter overleed op donderdag 8 april op 49-jarige leeftijd. In een beladen post op Facebook schrijft de weduwe dat er voor iedereen die wenst, op maandag 12 april persoonlijk afscheid kan worden genomen van Walter in Tilburg. Op dinsdag 13 april vindt de besloten dienst plaats, die tevens via een livestream te volgen is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-trouwambtenaar Walter Vermeer overleden

RTL vindt het overlijden van Walter 'intens verdrietig'. Dat liet een woordvoerder van het programma eerder deze week weten aan het ANP. "Alle makers en betrokkenen bij het programma Married at First Sight gaan hem ontzettend missen, Walter was een fantastische man om mee samen te werken", aldus het statement. "We wensen zijn familie en naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies."

Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is. De familie doet daar geen uitspraken over, aldus RTL.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-cast neemt afscheid van overleden trouwambtenaar Walter

Walter was de afgelopen jaren een van de vaste gezichten van Married at First Sight. Het laatste seizoen eindigde in februari met 1,3 miljoen kijkers. Naast zijn tv-optredens was hij ook in te huren als dagvoorzitter en spreker. Ook gaf hij lezingen. Begin dit jaar had hij een kleine rol in De TV Kantine en werd hij gepersifleerd door Erik de Vogel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze BN'er gaf Mick op voor Married At First Sight

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!