Beeld © Getty Images

Dit riante salaris weigerde Regé-Jean voor tweede seizoen Bridgerton

12 april 2021 12:35

Het goede nieuws is dat er nog een seizoen van het mateloos populaire 'Bridgerton' komt. Het slechte nieuws is dat de hunk van de show, Regé-Jean Page (31), vriendelijk heeft bedankt. En dat terwijl de makers van het programma hem een royaal salaris boden.

Voor de serie en de fans is het een aderlating dat Regé-Jean 'nee' heeft gezegd tegen het tweede seizoen van Bridgerton. Tegelijkertijd betekent het een financiële meevaller voor Netflix en de makers van de serie. Zij boden de acteur, die eigenhandig het eerste seizoen een pittig tintje gaf, namelijk 50.000 dollar per aflevering. Dat meldt The Hollywood Reporter. Omgerekend is dat ruim 42.000 euro. Even ter vergelijking: de Meilandjes verdienen per aflevering van hun realityshow 50.000 euro die ze onderling moeten verdelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Regé-Jean 'Simon' Page keert niet terug in Bridgerton

Het vertrek uit Bridgerton slaat geen gat in de agenda van de acteur. Hij is gecast voor een aantal rollen in grote films, zoals The Gray Man. Regé-Jean staat in de Netflix-thriller naast grote acteurs als Ryan Gosling en Chris Evans. Daarnaast is hij ook te zien in Dungeons & Dragons, waar Regé-Jean telefoonnummers kan uitwisselen met Chris Pine. Laten we tot slot de James Bond-geruchten niet vergeten. Die geruchten heeft de acteur ook gehoord, zo laat hij weten in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!