Sophie Rundle in 'Peaky Blinders' Beeld © Netflix

Babynieuws: Peaky Blinders-actrice bevallen van een zoontje

12 april 2021 12:17

Sophie Rundle (32) is voor het eerst moeder geworden! De 'Peaky Blinders'-actrice vertelt op Instagram dat ze een zoontje heeft gekregen met haar verloofde Matt Stokoe (32).

"Hij heeft de hele wereld op zijn kop gezet"

'Onze kleine jongen is tijdens het Paasweekend veilig en gelukkig ter wereld gekomen', schrijft Sophie bij een zoet kiekje met haar pasgeboren zoontje. 'Hij heeft de hele wereld op zijn kop gezet.' In de foto kust de Peaky Blinders-actrice haar mannetje op zijn voorhoofd. Het is het eerste kindje voor Sophie en haar verloofde Matt, die bekend is van de Netflix-serie Bodyguard

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peaky Blinders sluit zes succesvolle seizoenen af met film

Sophie kondigde in februari aan dat ze in verwachting was. 'Er komt een nieuw vriendje aan', vertelde ze op social media. Het babynieuws kwam nadat ze eind vorig jaar vertelde ziek te zijn door het coronavirus. Sophie en Matt zijn al samen sinds 2016 en ontmoetten elkaar op de set van de Amazon Prime-serie Jamestown. In mei 2019 kondigde de actrice aan dat ze in het huwelijksbootje ging stappen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zesde seizoen Peaky Blinders is het laatste

Peaky Blinders is één van de populairste series van het moment en dat is langzamerhand zelfs terug te zien in het straatbeeld. De opa-stijl is helemaal hip, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!