Erica Meiland en Sander van Betten Beeld © ANP en Instagram @privedetectivesander

Vriend Erica Meiland komt tot pijnlijke constatering in roddelbladen

12 april 2021 13:37

Het nieuwe liefje van Erica Meiland (57) is door hun relatie in één klap een BN'er geworden. Dat merkt hij nu ook aan de roddelbladen. Sander (60) heeft alle blaadjes die wat over hem hebben geschreven in huis gehaald en komt vervolgens tot een pijnlijke constatering.

"Afgelopen week. Conclusie: 25% klopt"

Sander beweert dat maar 25 procent klopt van wat er over hem en zijn relatie met Erica geschreven wordt. Nou ja. En dan heeft hij het overigens alleen nog maar over de verhalen van één week. De privé detective deelt die conclusie met zijn groeiende aantal volgers op Instagram. 'Afgelopen week. Conclusie: 25% klopt', schrijft hij met de hashtag #privedetectivesander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe wist Erica Meiland haar Sander al die tijd geheim te houden?

Sinds kort wordt er dus een extra stoel aangeschoven op de boerderij in Hengelo. Toch wist Erica haar nieuwe vlam lang geheim te houden. In de laatste afleveringen van Chateau Meiland is te zien dat de twee tortelduifjes volop coronaproof aan het daten zijn en dat er van een eerste kus zelfs nog geen sprake is. Aan RTL Boulevard liet Sander onlangs weten dat hun liefde niet meer zó pril is: ze zijn al een half jaar samen

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is één van de weinigen die al vroeg over de relatie van Erica en Sander afwist. Omdat de twee elkaar kennen vond Sander het niet netjes als Peter aan de desk van RTL Boulevard pas iets over de relatie zou horen. Zelf hint Sander ondertussen op social media al enige tijd naar zijn liefdesgeluk met Erica. Volgens Rob Goossens deed hij er zelfs 'alles aan om ontdekt te worden'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miljoenenvilla Kensington-drummer nu van Martien en Erica Meiland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!