Beeld © ANP

Britt Dekker laat droom van Wendy's dochter Lizzy uitkomen

12 april 2021 13:32

Britt Dekker (29) is een grote kindervriend, zoals we allemaal al weten. Dit keer heeft ze een droom van een meisje van elf jaar uit laten komen. En niet zo maar een elfjarig meisje. Nee, het gaat om Lizzy, de dochter van Wendy van Dijk (50).

"Soms komen dromen uit"

Britt staat bij de jongere doelgroep vooral bekend om haar YouTube-kanaal Paardenpraat. In haar vrije tijd mag Britt graag paardrijden met haar grote trots George, met wie ze ook wedstrijden rijdt. Zo deed de presentatrice al eens mee aan het NK Dressuur. 

De grote droom van Wendy's dochter Lizzy, is om op het paard van Britt te rijden. En dat is gebeurd. 'Soms komen dromen uit', schrijft Wendy bij een video waarop Lizzy rondrijdt op de rug van George. 'Lizzy mocht rijden op het droompaard van Britt. Kijk haar gaan! Dankjewel lieve Britt. Je maakt vele dromen waar van paardenmeisjes en geeft ze mega veel verantwoordelijkheid én vertrouwen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britt Dekker emotioneel: 'George heeft mijn leven veranderd'

Het is alweer een flinke poos geleden dat Wendy de overstap maakte van RTL 4 naar SBS6. RTL Boulevard sprak daarover met de presentatrice. In de video hieronder vertelt Wendy over haar programma's bij SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britt Dekker over carrière: 'Moet de lat nooit te hoog leggen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!