Beeld © ANP

Vivienne van den Assem: 'Acteren blijft mijn eerste liefde'

12 april 2021 17:03

Vivienne van den Assem (37) werd jaren geleden bij het grote publiek bekend door haar rol als Elise in de jeugdserie 'Zoop'. Een hele generatie is opgegroeid met de serie over tieners in de dierentuin. Tegenwoordig presenteert Vivienne al een tijdje en acteert ze wat minder. Toch sluit Vivienne een terugkeer als actrice niet uit.

"Acteren blijft mijn eerste liefde"

Aan Televizier vertelt Vivienne dat ze het acteren niet per se mist. "Missen is een groot woord, maar het zou leuk zijn als dat weer op mijn pad komt. Alleen is dat op dit moment niet aan de orde. Ik heb verder ook geen strenge eisen over welke rol dat zou moeten zijn en vind het spelen zelf al leuk zat. Acteren blijft mijn eerste liefde."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vivienne van den Assem deelt voor- en na-foto opnames Boulevard

Momenteel is Vivienne al een tijdje te zien als presentatrice bij RTL Boulevard, waar ze veel plezier uithaalt. "Het programma behandelt veel onderwerpen waar mijn eigen interesse ligt, met name films en het koningshuis. Dan is het ontzettend leuk om daar met deskundigen over te praten. Het is ook zeker een plek waar je oprecht enthousiast mag zijn over iets of je afkeur mag delen, meer dan in andere programma’s."

Een tijdje terug sprak Vivienne voor RTL Boulevard met haar grote idool, de gitarist van rockband Metallica. Het interview zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vivienne van den Assem neemt Crime Desk over van Marieke Elsinga

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!