Robin Martens Beeld © ANP

Volgers onder de indruk van foto Robin Martens

13 april 2021 13:06

Actrice Robin Martens (29) weet haar duizenden volgers op social media te imponeren met een bijzondere close-up foto. Daarop is ze 'en face' te zien, inclusief een opvallende tattoo.

"Geniet van elke dag en laat iedereen in z'n eigen waarde"

Op de tattoo valt te lezen: 'love my soul', waarbij 'love' in de vorm van een hartje is getatoeëerd. Verder schrijft ze bij het kiekje: 'Mijn levensmotto is: Dreams come true if you really want them to. Wat is jou levensmotto?' Veel volgers reageren op haar post en geven dan ook antwoord op haar vraag. 'Zelfliefde is het best voor alles', 'Geef nooit op, blijft altijd vechten' en 'Geniet van elke dag en laat iedereen in z'n eigen waarde', wordt er onder andere gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Robin Martens hoopt op groot gezin met drie kinderen

Robin krijgt daarnaast ook de nodige complimenten onder de foto. 'Mooie foto', schrijven verschillende volgers onder het kiekje.

In maart onthulde Robin nog dat zij en haar vriend Benjamin hun eerste kindje samen verwachten. 'Het is een gezond meisje!' deelde ze toen. '20 weken-echo was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik. Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echoapparaat.' In de video hieronder vertelt ze over haar zwangerschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Robin Martens showt vol trots groeiende babybuik

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!