Bridget Maasland Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland wilde vroeger eigenlijk Monique heten

13 april 2021 14:19

Bridget Maasland (46) wilde vroeger eigenlijk liever een andere naam hebben. In een preview van haar nieuwe podcast 'Bridget and Friends' onthult ze nu dat ze liever Monique had willen heten.

"Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar"

Zo vertelt ze: "Dus ik wilde eigenlijk ook anders heten. Ik durf eigenlijk bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, maar dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam. Maar ik wilde eigenlijk Monique heten!" Vervolgens barst ze in het lachen uit, samen met haar co-hosts Justine Marcella en Clarice Stenger. 

"Dan had je een heel ander leven gehad", vertelt Clarice. "Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar." Vervolgens lachen de dames verder om Bridgets onverwachte onthulling. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Wat is er de afgelopen dagen toch gebeurd tussen André en Monique?

Bridget vond haar eigen naam namelijk altijd een 'moeilijke, Engelse naam'. Monique was veel makkelijker geweest. "Maar nu ben ik natuurlijk intens blij (...) dat ik gewoon een hele mooie Engelse naam heb. Ja, ik ben er wel blij mee. Ik vind het een mooie naam."

De naam Monique is vrij opvallend omdat zowel Bridget als Monique Westenberg een ex zijn van volkszanger André Hazes. Inmiddels is hij helemaal smoor op een nieuwe dame: Sarah van Soelen. Hij vertelt er openhartig over in onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Bridget Maasland over online pesten: 'Gaat écht heel ver'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!