Beeld © ANP

Madonna maakt ruzie met Instagram-volger: 'Kom me eens opzoeken'

14 april 2021 04:55

Madonna (62) had het dinsdag aan de stok met een volger op Instagram. De vrouw was het niet eens met een post van de zangeres over wapengeweld in de VS.

"Kom me eens opzoeken en durf me recht in m'n gezicht te vertellen dat ik niet weet hoe de echte wereld eruitziet"

In het bericht schreef Madonna: 'Er zijn al 130 schietpartijen geweest in de VS, en we zijn nog maar in april. Deze tragedie is extra tragisch omdat er een oplossing is. Die heet wapenwetgeving. Word wakker Amerika! De geschiedenis blijft zich herhalen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Diablo Cody stapt uit filmproject met Madonna'

De volger beweerde dat de Queen of Pop geen idee heeft wat er in de echte wereld speelt. "Ik durf te wedden dat jij bewapende beveiliging hebt om jou en je familie veilig te houden. Maar de gewone mensen blijven ongewapend achter. Als je wapens verbiedt, blijven criminelen die altijd vinden. En wij onschuldige mensen zijn dan het slachtoffer. Jij woont achter hoge muren met beveiliging. Je leeft niet in de echte wereld. Criminelen zijn niet bang voor de politie, de rechter of de gevangenis. Maar als we een gewapende samenleving zijn, zijn ze wel bang voor hun slachtoffers."

Madonna wond er in haar antwoord geen doekjes om. "B*tch, ik heb geen gewapende beveiligers. Kom me eens opzoeken en durf me recht in m'n gezicht te vertellen dat ik niet weet hoe de echte wereld eruitziet. Je weet niets over mijn leven."

Ze gaf in haar comment daarnaast ook af op de politie, die in de VS weer in opspraak is na de dood van een 20-jarige Afro-Amerikaanse man die, volgens de autoriteiten per ongeluk, werd doodgeschoten door een agent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna koopt miljoenenvilla van The Weeknd

De zangeres haalde ter afsluiting nog even uit naar de volger, die Karen heet. Die naam is vooral online symbolisch geworden voor een veeleisende, bevoorrechte witte vrouw en wordt vaak ook in verband gebracht met racistisch gedrag. Madonna eindigde haar post dan ook met: "En natuurlijk heet je Karen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!