Beeld © Instagram @sarahvansoelen/ANP

André Hazes en Sarah hinten al op zielsverwantschap

14 april 2021 07:38

Never a dull moment in het leven van André Hazes (27). De volkszanger is momenteel duizenden kilometers van zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) verwijderd in verband met een werktrip op Ibiza. Desondanks houdt de fysieke afstand hen niet tegen om hun genegenheid naar elkaar toe te uiten. Ze delen zelfs matchende soulmate-plaatjes op social media.

De bekendmaking aan tafel bij Beau van Erven Dorens, hun eerste keer samen op Instagram... André lijkt niet langer zijn gevoelens voor Sarah voor zich te willen houden. Nadat Sarah op Instagram Stories een foto van Elvis en Priscilla Presley deelt met de tekst 'soulmates', volgt André niet veel later met precies hetzelfde plaatje. Zonder daadwerkelijk iets te zeggen, zeggen de tortelduifjes erg veel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes over Sarah van Soelen: 'Gek op dat meisje'

Toen entertainmentverslaggever Aran Bade André vlak na de breuk met Monique sprak, vroeg de zanger nog of hij er ongelukkig uitzag. Het antwoord was een duidelijk nee. Dat lijkt met terugwerkende kracht alles te maken hebben met de 25-jarige Sarah. Na de relatiebreuk trok hij meteen bij Sarah en haar familie in. Meer daarover zie je in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!