Jennifer Aniston Beeld © Getty Images

Jennifer Aniston laat zich uit over adoptiegeruchten

14 april 2021 14:30

Tijdens de reünie van de 90's-sitcom 'Friends' werd een hoop besproken over de privélevens van de iconische acteurs. Ook Jennifer Aniston (52) deed een boekje open over wat er allemaal is gebeurd sinds het einde van de show. Tijdens dit gesprek zou de actrice hebben gezegd binnenkort een kind te gaan adopteren. Jennifer vertelt nu hoe het echt zit.

"Gesprek heeft nooit plaatsgevonden"

Jennifer en haar Friends-maatjes bespreken in de reünie alles. In de special zal het draaien om hoe het was om de serie te maken, de impact ervan op hun levens en hoe ze het nu doen. Eén van de onderwerpen zou adoptie zijn geweest, werd gemeld in 'verschillende Europese media', aldus TMZ. Jennifer zou volgens de geruchten middenin een adoptieproces zitten, maar dat blijkt niet te kloppen. De actrice laat aan TMZ via een woordvoerder weten dat de verhalen 'onjuist' zijn en dat dit gesprek tijdens de reünie 'nooit heeft plaatsgevonden'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-reünie opgenomen op deze iconische plek

Friends keert binnenkort eenmalig terug voor een reünie-special bij HBO Max. Jennifer wordt daarin vergezeld door haar vrienden Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer. Het zestal zal plaatsnemen op de beroemde Central Perk-bank. Wanneer de reünie te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Lisa deelde al wat details erover, zoals te zien is in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tic Jennifer Aniston in Friends gaat jaren later viral

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!