Beeld © RTL Boulevard

De Biebs deelt sneer uit aan voormalig mentor en kerk-voorganger

15 april 2021 04:08

Hij noemt z'n naam weliswaar niet, maar Justin Bieber (27) lijkt in een interview met GQ flink af te geven op zijn voormalig mentor en voorganger van de Hillsong-kerk, Carl Lentz.

"Zo'n kerk gaat dan draaien om één man"

"Zoveel voorgangers zetten zichzelf op een voetstuk", zo zegt de zanger. "Zo'n kerk gaat dan draaien om één man, en dan wordt het idee dat deze vent de ultieme connectie met God heeft die we allemaal zouden willen, maar niet kunnen krijgen omdat we die vent niet zijn. Maar dat is niet hoe het werkt. Elk mens kan een even grote band met God opbouwen."

Bieber liep jarenlang de deur plat bij Hillsong en bouwde een innige band op met Lentz, die aan het hoofd van de kerk stond in New York. Lentz werd daar dit najaar ontslagen wegens een buitenechtelijke affaire.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber dropt verrassings-ep met zes nieuwe nummers

Begin dit jaar liet de zanger weten dat hij helemaal weg is bij Hillsong en nu onderdeel is van Churchome. Ook dat is een kerkgemeenschap met meerdere sterren in de gelederen; onder meer Ciara en Selena Gomez bezoeken de diensten van Churchome.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Biebers moeder baalt van zijn nieuwe tatoeage

Velen van ons veranderen in een soort couch potato met deze lockdown, maar dat geldt zeker niet voor Justin Bieber. Hij is namelijk gewoon de studio ingedoken en bracht onlangs z'n spiksplinternieuwe album uit:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!