Connie Witteman Beeld © ANP

Zoon Connie Witteman weer van de IC: 'Gaat de goede kant op'

15 april 2021 11:47

De zoon van Connie Witteman (69) ligt niet langer op de intensive care. Dat laat de Nederlandse zangeres, die bekend werd onder de artiestennaam Vanessa, weten op haar Instagram. 

"Zijn waardes zijn net gemeten en het gaat gelukkig de goede kant op"

Marvin werd vrijdagavond opgenomen in het ziekenhuis met corona. Na een een paar dagen op de intensive care te hebben gelegen met ademhalingsproblemen, is hij inmiddels terug op de gesloten afdeling voor COVID-patiënten. 'Zijn waardes zijn net gemeten en het gaat gelukkig de goede kant op', schrijft een opgeluchte Connie bij een oude foto van zichzelf met Marvin als baby. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie over ergste nachtmerrie: 'Marvin overgeplaatst naar IC'

Hoewel Marvin nog altijd aan het zuurstof ligt en nog geen bezoek mag ontvangen, blijft zijn moeder positief: 'Het is en grote stap vooruit. Alvast grote dank voor jullie gebeden en de kaarsjes die jullie voor hem gebrand hebben, alleen al dat er aan hem deze dagen gedacht is heeft er zeker allemaal toe bijdragen naar een hopelijk goed verloop.' Ze wil haar Instagram-volgers dan ook bedanken voor alle steun: 'Alleen maar liefde.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie geeft update over zieke zoon: 'Voorlopig nog niet naar huis'

Vorig jaar raakten Bert Kuizenga en zijn vrouw besmet met het coronavirus, ook zij werden opgenomen in het ziekenhuis. Hij vertelt aan RTL Boulevard over de lange nasleep van de ziekte.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Elk vaccin heeft bijwerkingen, afweging die we moeten maken'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!