Mary Borsato, Marco Borsato en Leontine Borsato Beeld © ANP

Mary Borsato over Marco en Leontine: 'Komt allemaal goed'

15 april 2021 12:09

Het huwelijk van Marco Borsato (54) en Leontine (53) liep in 2020 op de klippen, maar sindsdien lijken de twee er op te hinten dat een verzoening in de toekomst mogelijk is. Ook Mary (73), de moeder van de zanger, denkt dat het voormalige koppel elkaar weer terug zal vinden, vertelt ze aan 'Shownieuws'.

"Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en superlief tegen elkaar"

Marco en Leontine mogen dan wel gescheiden zijn, maar de twee hebben nog altijd goed contact met elkaar. Dat vertelde de zanger al tijdens een speciale uitzending van Linda's Wintermaand en dat blijkt nog altijd het geval te zijn. Leontine wordt bijvoorbeeld regelmatig gespot bij Marco's penthouse in Alkmaar. De moeder van de zanger bevestigt de goede band tussen de twee aan Shownieuws. "Er is niks veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven", aldus Mary. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato druk bezig met nieuwe muziek: 'Geniet me suf'

Mary is ook onder de indruk van hoe de twee het nu doen. "Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en superlief tegen elkaar en tegen de kinderen", vertelt ze. Bovendien denkt ze dat het ooit wel weer goed zal komen tussen de twee. "Ik kan geen koffiedik kijken, maar als ze zo doorgaan, komt het allemaal wel goed." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook kamp Marco Borsato laat zich uit over verzoening Leontine

De vraag hoe het nu echt zit tussen Marco en Leontine circuleert al langer. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!